Post Top Ad

Your Ad Spot

5 Mayıs 2015 Salı

Akmerkez den okul öncesi öğretici ve eğitici atölyeler

Akmerkez’den okul öncesi öğretici ve eğitici atölyeler…

Okul zili Akmerkez’de çalacak, çocuklar yaratıcılıklarını konuşturacak! 

Tatil bitiyor, okullar yeniden açılıyor, minikler bu maratona Akmerkez’in eğitici ve öğretici atölye çalışmalarıyla “merhaba” diyor! Akmerkez, yeni eğitim döneminin başlamasına sayılı günler kala, çocukları okula dönüş atölyesine davet ediyor.

12-13-14 Eylül’de düzenlenecek atölye çalışmalarında Akmerkez’in minik misafirleri, defter kabından kitap ayracına, kalem başlığından kalem kutusuna kadar tüm okul ihtiyaçlarını kendileri hazırlayacaklar.

Akmerkez’in okula dönüş atölyesinde neler var?

Defter kabı ve kitap ayracı tasarlıyoruz

12 Eylül’de gerçekleşecek atölye çalışmasında renkli keçelerle hazırlanmış defter kaplarının üzerini eva ve keçelerden kesilmiş çeşitli figürlerle süslemeye ne dersiniz?  Köpek balıkları, aslanlar, maymunlar kedilerden oluşan hayvan teması ve kalpler, çiçekler, puzzle desenleri ile bütün bir yıl rengarenk geçecek.

Okuduğunuz kitapların sayfalarını kaybetmemek için renkli pul ve boncuklarla yapacağınız kitap ayraçları, renk renk ipler ve keçelerle daha da renklenecek. Kitap okumak eğlenceli ayraçlarla daha da zevkli olacak!

Sevimli kalemlikler ve kalem başlığı hazırlıyoruz

13 Eylül’de gerçekleşecek atölye çalışmasında, hazırlayacağınız sevimli kalemliklerle  masanız şenlenecek. Önceden kesilmiş ve hazırlanmış parçaları bir araya getirin ve mavi, pembe ve mor renklerde tavşanlar, kediler veya tavuklardan dilediğinizle kalemliğinizi süsleyin. En sevdiğiniz kaleminizle kullanabilmek için birbirinden sevimli hayvanlardan oluşan kalem başlıklarını arkadaşlarınız çok beğenecek!

Kalem kutusu yapıyoruz

14 Eylül’de tüm çocukları Akmerkez’e kalem kutusu yapımına davet ediyoruz!  Bütün bir yıl boyunca kullanacağınız sevimli mini çanta ile en sevgili kalemlerinizin hep yanınızda olacak. Saçları, gözleri, yanakları tamamen size özel! Ona istediğiniz ismi verebilirsiniz üstelik!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot